Velkommen til FamilieFlow

Nadia Holmgren FamilieFlow Jeg hedder Nadia Holmgren, og her på familieflow.dk deler jeg den nyeste forskning indenfor trivsel, familiepsykologi og opdragelse. Jeg blogger om, hvordan man som familie, som forældre, som par og som individ kan komme til at trives endnu bedre og få mere glæde, energi og overskud i hverdagen. 

Min baggrund

Jeg har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi med speciale i familietrivsel og er desuden uddannet pædagog, familiecoach og PREP-leder. Det betyder, at min ekspertise ligger indenfor psykologi og pædagogik; moderne familieliv, børneopdragelse, skilsmisseforebyggelse, udvikling, læring, motivation og personlig ledelse. Jeg specialiseret indenfor familiepsykologi, hvor det styrkebaserede forældreskab og parforholdstrivsel har min særlige opmærksomhed.

Siden 2013 har jeg gennemført adskillige styrkebaserede trivselsforløb for familier og par. I forbindelse med mit speciale har jeg specifikt studeret par- og familietrivsel. Her har jeg udviklet forløb, der v.h.a. omfattende tests og målinger har dokumenteret markante stigninger i deltagernes trivsel og livstilfredshed. Derfor har jeg et ret godt indtryk af, hvad der skal til for at opnå signifikante resultater, når det gælder familie- og parforholdstrivsel, og de erfaringer deler jeg via e-lærings-forløb på Styrkeportalen, ligesom de naturligvis er en del af mit daglige arbejde med klienter.

Siden 2004 har jeg i øvrigt sammen med min mand, Søren, drevet en foredrags- og kursusvirksomhed. Her har vi, gennem coaching, foredrag og kurser om bl.a. positiv psykologi, ledelse og mentaltræning, hjulpet tusindvis af ledere og medarbejdere i hele verden med at trives og præstere endnu bedre.

Sammen med Søren og vores to døtre bor jeg i Nordsjællands Paris, Lynge.

Jeg er medforfatter til bogen ”Til kamp mod kedsomhed – i skoler og på ungdomsuddannelser”, der udkom på Dafolo Forlag i 2018 og har optrådt som ekspert i medier som TV2 NEWS, DR P1, Politiken Skoleliv, TV2 Nyhederne, Herning Folkeblad, ALT.dk, Vores Børn, Mama og In Business.

Min mission

Forskningen i styrkebaseret familieudvikling er så småt begyndt at vinde internationalt fodfæste, og det betyder, at forældre verden over endelig får adgang til viden om, hvordan den styrkebaserede tilgang i relationer (opdragelse, parforhold etc.) kan transformere både familielivet, parforholdet og den personlige udvikling hos børn, unge og voksne. Denne nye viden er så vigtig! Jeg står for, at danske familier, forældre og par får adgang til denne banebrydende forskning og ikke mindst får værktøjer til at omsætte denne viden til en konkret og hverdagsrelevant praksis.

Styrker og værdier

Autenticitet, faglig integritet og frihed til at være lidt skør er nogle af de værdier, jeg sætter højest i mit eget liv. I mange af mine blogindlæg refererer jeg også til de såkaldte karakterstyrker.

Nogle af mine egne vigtigste karakterstyrker er:

  • Taknemmelighed
  • Kærlighed
  • Perspektiv
  • Humor
  • Videbegær
  • Håb og optimisme

Kontakt mig, hvis du gerne vil kende og udforske potentialet i dine egne og måske også din families styrker.