Det har været et godt forløb, hvor jeg har fået et bedre indblik i mine egne og partners styrker.

Mand, 39 år, far til to

Emne: Rådgivning

Tusind tak for din hjælp – det har været interessant og kan helt sikkert hjælpe os fremover.

Kvinde, 41 år, mor til to

Emne: Rådgivning

Fantastisk rejse er påbegyndt og langt fra slut. Vil arbejde videre med det, og har stor glæde af meditationsfilerne. Tusind tak for alt!

Kvinde, 40 år, mor til fire

Emne: Rådgivning

Nadia er varm og meget professionel på samme tid. Det betød at jeg følte mig tryg. Jeg har fået større selvindsigt og fundet nye veje. Jeg kan med stor fornøjelse anbefale Nadia.

Kvinde, 45 år, mor til to

Emne: Rådgivning

Jeg ville ønske, at jeg stadig underviste, så jeg kunne tage denne bog i brug sammen med min klasse.

Talita Salqvist, lærer, læringskonsulent i Gladsaxe Kommune

Emne: Udgivelser

Bogen er let tilgængelig samt inspirerende, og selvom bogens målgruppe er fagpersoner, tilbyder den mig som forælder et indblik i, hvad der er på spil ved kedsomhed, og hvad der er af muligheder for at gør noget ved den. Dermed understøtter den min mulighed for dialog både med mit barn og med de fagpersoner, som underviser mit barn.

Heidi Mortensen, mor til to skolebørn.

Emne: Udgivelser

Den skoletrætte elev er i særdeleshed svær at få engageret i undervisningen, men bogens konkrete værktøjer og nuancerede forskningsbaserede tilgang kan måske blive en solstråle midt i regnen hos de elever, som skoledagen ikke fanger i øjeblikket.

Jens Vase, gymnasieelev, tidligere formand for Danske Skoleelever

Emne: Udgivelser

Jeg tager din smittende energi med mig hjem – og troen på, at der kan komme ro på hjemmefronten.

Emne: Foredrag

Har opdaget vigtigheden i at kende sine styrker og har fået inspiration til at spotte ungernes styrker og bruge dem aktivt i det daglige.

Emne: Foredrag

Jeg fik viden om hvordan man via styrker og flow kan få en endnu bedre hverdag med ens børn/familie -specielt i pressede situationer. Super introduktion til emnet!

Emne: Foredrag

TUSIND TAK for et fantastisk inspirerende og et meget brugbart oplæg! Jeg har snakket om det hele morgenen med samtlige af mine klienter, der alle vil med på “dit næste”? Jeg mener seriøst, at ALLE kan bruge det! TAK.

Emne: Foredrag

Tusind tak for et inspirerende oplæg i aften. Du er god til at formidle, du sprudler af energi og gejst og det smitter. Du formidler rigtig godt, fordi du giver teorien liv, du gør den levende.

Emne: Foredrag

Et vældig informativt, spændende og ikke mindst brugbart foredrag. Det var en fornøjelse, og jeg synes du leverede det knivskarpt.

Emne: Foredrag