Presse

Nadia og FamilieFlow i pressen

TV2 skrev: Mange ser deres bedsteforældre alt for lidt – hvor ligger du på skalaen? – Om fordelene ved at have en god relation til sine bedsteforældre/børnebørn.

Du kan høste en masse positive følelser af at dyrke denne relation. Det kan være følelsen af at være fælles om noget, en gensidig beundring og en følelse af at have en mening i sit liv (…) Helt generelt kan man sige, at hvis bedsteforældre bliver inddraget i hverdagen, vil de få følelsen af at bidrage med noget, og du vil kunne nyde godt af både deres erfaring, anderledes livssyn og selvfølgelig den praktiske hjælp.

 

Politiken – Skoleliv: Debat: Til kamp mod kedsomhed – indlæg i den debat, Politiken har rejst om kedsomhed i skolen.

Kedsomhed har både trivselshæmmende og sundhedsskadende konsekvenser. Det kan vi ikke sidde overhørig.

 

Mama skrev: Få en glad lille optimist – om positiv psykologi og børneopdragelse.

 

InBusiness skrev: Lykkelig på 10 minutter – om mental styrketræning og gode råd til øget trivsel.

Positiv psykologi er ikke en mirakuløs lykkekur, men det giver de negative tanker modspil, fastslår Nadia Holmgren, socialpædagog, foredragsholder og blogger på Familieflow.dk.

 

Allerød Nyt skrev: Foredrag om kærlighedens psykologi – få et kig ind i parforholdsforskningen.

Få et kig ind i parforholds-forskningen og find ud af, hvad der skal til for at langtidssikre det gode parforhold – med plads til både tryghed og passion. Hør om resultaterne af mine egne studier i parforholdstrivsel og om nøglen til god par-kommunikation. Få inspiration til fem nye ting, du selv kan gøre for at styrke dit eget parforhold.

 

Nadia Holmgren, familiecoach og ekspert i familiepsykologi og styrkebaseret forældreskab