KÆRLIGHEDENS PSYKOLOGI

Jeg er på vej med et helt nyt foredrag. Det hedder: KÆRLIGHEDENS PSYKOLOGI – Forskningsbaserede metoder til et stærkt parforhold

Første gang, jeg holder det, er på tirsdag d. 21. februar på Lynge Skole i Nordsjælland.

(Foredraget er gratis, men tilmelding er nødvendig)

Kærlighedens psykologi, foredrag med Nadia Holmgren, Familieflow

 

Siden jeg blev færdig med min kandidat i pædagogisk psykologi har jeg haft travlt med alle mine mange projekter. Men nu skriver vi jo som bekendt 2017, og jeg er endelig også i gang med min familie- og parterapeutiske klinik. (Pst: Jeg tilbyder bl.a. at komme på hjemmebesøg, så konsultationerne kan foregå hjemme i stuen i ro og mag. Også aftner og weekends). Og så har jeg sørme også haft travlt med også at sammensætte et foredrag specifikt til par.

Kærlighedens psykologi

I foredraget giver jeg et kig ind i parforholds-forskningen. Vi skal f.eks. se nærmere på, hvad der skal til for at langtidssikre det gode parforhold – med plads til både tryghed og passion.

Jeg går også lidt mere i dybden med resultaterne af mine egne studier i parforholdstrivsel og giver dig nøglen til god par-kommunikation.

OG! så har jeg samlet en hel række stærke tiltag, der kan gøre dit parforhold endnu bedre. Både her og nu – og på den lange bane.

Som sagt er kærligheds-foredraget i Lynge det første af sin art, og jeg regner med at holde det mange gange i løbet af året. Kender du en børnehave, skole, bibliotek eller lign. der holder forældreaftner og den slags, så vil jeg være enormt taknemmelig, hvis du har lyst til at give dem et tip om, at jeg mægtig gerne kommer forbi.

Og hvorfor bruger jeg nu din kostbare tid på at fortælle dig om dette? Jo, jeg synes simpelthen det er så vigtigt, at så mange som muligt får del i den vigtige viden, som jeg har samlet sammen de seneste år. De par, jeg har arbejdet med, har bl.a. øget deres trivsel med mellem 59 og 223 % – efter kun 6 ugers forløb! Det skyldes især, at de har arbejdet med deres egne styrker, øvet sig i styrkebaseret kommunikation og lært partnerens styrker bedre at kende.

Når kommunikationen driller

En af de allerstørste syndere, når det gælder samlivsbrud og skilsmisse, er dårlig kommunikation. Men det er muligt at undgå at køre fast i de samme, frugtesløse diskussioner, og her er styrkebaseret kommunikation altså bare en super effektiv – og energigivende – metode på mere end en måde. Dét og meget mere skal foredraget “Kærlighedens psykologi” handle om.

Kom hvis du har mulighed for det. Og tag din partner, ven, kollega eller nabo under armen, hvis du har lyst (bare husk tilmelding).

Foredraget er som sagt gratis. Tilmelding er dog nødvendig. Du kan tilmelde dig på denne facebookbegivenhed eller ved at sende en email til mig på nadia@familieflow.dk.

 

Jeg håber vi ses!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Post Navigation

%d bloggers like this: